De twisttables

Evenementen moeten groener en duurzamer! een oersterke, opvouwbare en kartonnen sta-tafel voor op evenementen, beurzen en congressen. Duurzaam en innovatief;

Duurzaamheid
De Twisttable is ontworpen vanuit de gedachte dat duurzaamheid van producten ook van toepassing kan zijn op alledaagse voorwerpen. Gemaakt van karton is de Twisttable bij uitstek een product dat de cradle to cradle gedachte in zich heeft. Gerecycled papier vormt de basis en na einde levensduur kan de Twisttable met het oud papier mee om opnieuw te worden gebruikt.
Gemak
Om de Twisttable in elkaar te zetten heb je niets nodig, gewoon vouwen en de Twisttable staat binnen een minuut. Extra stabiliteit verkrijg je door de meegeleverde sluitzak te vullen met vijf liter water en in het binnenste van de Twisttable op te bergen. Opgevouwen neemt de Twisttable haast geen ruimte in, dus opslag en vervoer vormt geen probleem.
Attentiewaarde
Standaard wordt de Twisttable geleverd in de kleur wit of zwart maar andere kleuren zijn op aanvraag leverbaar. Bedrukken met je bedrijfkleuren of –logo behoort eveneens tot de mogelijkheden, maar bestickeren is even zo gemakkelijk. Door deze mogelijkheden ontstaat een gepersonaliseerde oplossing die extra glans geeft aan het bedrijfsevenement.

Beurzen & congressen
De Twisttable biedt je de mogelijkheid om via gepersonaliseerde statafels de gasten herkenbaarheid te bieden tijdens de formele en informele beursgesprekken. Door het opvallende verrassende design is het ijs snel gebroken en een gespreksonderwerp direct aanwezig. Het opbouwen en afbreken van een stand wordt met de Twisttable een fluitje van een cent.
Door het snel kunnen opbouwen en afbreken van de Twisttable, is het eenvoudig om een ontvangstruimte in no/time om te bouwen tot een pauze zaal, lunchroom of afterdrink ruimte. Het design van de tafels draagt bij aan een sfeervolle inrichting die weer op je congres zal afstralen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente reacties